Over slagerij Knijnenburg

Mijn naam is Ed Knijnenburg en ben al 36 jaar met veel plezier Slager. Bij mijn vader Wim heb ik mijn allereerste slagers ervaring op gedaan aan de Douzastraat in Noordwijk, en ben dan ook de 3 generatie slager in mijn familie.

Alweer 15 jaar geleden heb ik mijn eigen slagerij geopend aan de Sint Jeroensweg 6, voorheen Slagerij v.d. Weijden.

Ik vind het leuk om nog steeds zelf mijn eigengemaakte producten te maken en te verkopen, waaronder diversen vleeswaren en mijn specialisatie in diversen worst soorten.

Ook al onze barbecue producten maken we zelf, en ik geef dan ook zelf graag workshops, waar ik met veel enthousiasme en plezier mijn vak probeer te laten zien, zoals de workshop half varken uit snijden, of een barbecue workshop, je kunt je hiervoor aanmelden bij mij in de slagerij of via onze facebook pagina als je daar interesse in hebt.

Al mijn producten zijn van zeer goede kwaliteit en afkomstig van gespecialiseerde leveranciers, die ook het leven van het dier erg belangrijk vinden.

Kortom Slager zijn is dan ook mijn allergrootste passie!

Ons team

Elke week staat ons team met gepassioneerde en gemotiveerde werknemers voor u klaar in onze winkel. We stellen ze graag voor aan u!

Ed Knijnenburg

Eigenaar

Ed Knijnenburg is de eigenaar van slagerij Knijnenburg.

Wim Knijnenburg

Verkoopmedewerker

Corry Thijssen

Verkoopmedewerkster

Anneke Plug

Verkoopmedewerkster

Cindy Knijnenburg

Verkoopmedewerkster

Marja Vink

Verkoopmedewerkster

Corry Knijnenburg

Verkoopmedewerkster